Cadeauwinkel Dondersteen in nieuw pand

cadeauwinkel Dondersteen - fotograaf Bernard Vink

Gisteren vond de officiële opening plaats van het nieuwe pand van Cadeauwinkel Dondersteen. Dondersteen is van de Steenstraat verhuisd naar de Walstraatpassage 6 in Arnhem.

Dondersteen is een onderdeel van Siza Dorp Groep en biedt mensen met een (arbeids)handicap een creatieve werkplek. Er wordt veel gewerkt met gerecycled materiaal en leer.

{title}De ruimere winkel en het grotere atelier betekent nog meer variatie in het assortiment en een verbeterde werkplek voor de medewerkers met een (arbeids)handicap. Ook komt er ruimte voor de kunstuitleen van Atelier 23.

De hele dag konden belangstellenden een kijkje nemen in het atelier. Bezoekers werden getrakteerd op Dondersteentjes, een product van de bakkerij van Sara en de afdeling horeca van De Buitenplaats zorgde voor de drankjes. (Ook Atelier 23, Sara bakkerij en De Buitenplaats zijn voorzieningen van Siza Dorp Groep).

Door onthulling van een kunstwerk van Atelier 23, werd het pand officieel geopend. Dit kunstwerk is het nieuwe symbool van Dondersteen, daarbij heeft
Bernard Vink, fotograaf en ook kunstenaar van het atelier 23 het reclamebord voor Dondersteen vormgegeven.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Cadeauwinkel Dondersteen in nieuw pand"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*