Zirkus 8Bahn dreunt door tot ver buiten Presikhaaf

Zirkus 8Bahn dreunt door tot ver buiten Presikhaaf

Voor veel liefhebbers van elektronische muziek is Free Your Mind vaak één van de eerste festivals van het seizoen. Het festival dat zeven jaar geleden voor het eerst werd georganiseerd op de Stadsblokken in Arnhem heeft dit jaar afscheid genomen van Arnhem. Phanos, eigenaar van de Stadsblokken, kon geen garanties geven voor de aankomende jaren om het voortbestaan van het festival op die plek te waarborgen.

Gisteren konden de liefhebbers van electronische muziek genieten van Zirkus 8Bahn, één van de laatste festivals van het seizoen en opnieuw in Arnhem, dit keer in park Presikhaaf. Naast 8Bahn bood het gloednieuwe festival plek aan nog drie door de wol geverfde organisatoren: Luxor Live, Konijn2000 en DeventerDubSessions (DDS).

Voor de liefhebber was het een hard en mooi festival, voor de buurtbewoner (die een gratis kaart kregen van de organisatie) was het ‘broodje kroket ‘t hoogtepunt van het festival’. Ook bewoners ver buiten Presikhaaf konden meegenieten van de dreunende muziek uit Presikhaaf.

Wie is er gisteren geweest en kan een korte reactie geven hoe hij of zij het eerste Zirkus 8Bahnfestival heeft ervaren?

Foto: Justine Biesot

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zirkus 8Bahn dreunt door tot ver buiten Presikhaaf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*