Arnhems Muziek Platform opent nieuwe seizoen met minifestival

{

Het Arnhems Muziek Platform, kortweg AMP, gaat vol energie het nieuwe seizoen tegemoet. Op donderdag 9 september gaat het platform van start met een unieke openingsavond waarbij geheel muzikaal Arnhem acte de presence geeft.

Een keur van Arnhemse artiesten uit allerlei verschillende disciplines als jazz, pop én klassiek staan die avond op het podium van Bosch. En onderwijl krijgt de bezoeker ook alvast een voorproefje van enkele groepen die in het nieuwe seizoen te zien én te horen zijn bij het Arnhems Muziek Platform. AMP heeft vanaf de start zichzelf tot doel gesteld een prikkelend podium te bieden voor vernieuwende muziek en op de feestelijke opening kun je hier gelijk getuige van zijn.

Artiesten die hun medewerking aan de grandioze seizoensopening ondertussen hebben toegezegd zijn Michael Gustorff, Tessa Zoutendijk, Yonga Sun, Jan Flubacher, Pieter van Engelen, Phillipp Rütgers, Jack Aleister, Frank Schouten, Janneke Schaareman, Stevko Busch, Hanz Mirck en Clemens Horn. En hier worden zeker nog musici aan toegevoegd. De presentatie ligt deze avond in handen van Tjerk van der Ham.

Vanaf donderdag 9 september is Bosch iedere donderdag dé plek waar musici en cultuurliefhebbers elkaar wekelijks gaan ontmoeten. Alle informatie over de seizoensopening en het verdere programma is te vinden op de website.

Kaarten kun je vanaf heden reserveren via de website of telefonisch bij Bosch en de entree is slechts 5 euro. De aanvang is 20.30 uur.

Programma voor de overige donderdagen in september:

Donderdag 16 september
Duo Anderland (experimental jazz meets Radiohead)
Pit Hermans (Neo Oriental Minimal Music Improvisations)
Inge van den Kroonenberg (singer-songwriter uit Antwerpen)

donderdag 23 september
NU – trio rond zangeres Jenny Braunschweig(poezie/jazz – Shakespeare on Impro)
Florian Fleischer Quartett (Jazz en Fusion)

Donderdag 30 september
Nina van de Leest (singer-songwriter)
Parfum Brutal (experimental pop)
+ surprise act

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems Muziek Platform opent nieuwe seizoen met minifestival"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*