Arnhemia Eagles zoekt talent en start Basketball’s Cools

Basketbalvereniging Arnhemia Eagles is op zoek naar jong talent en organiseert daarom in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem op zondag 12 september een talentendag in sporthal De Laar-West aan de Brabantweg 115 in Arnhem-Zuid. Iedereen tussen de 7 en 11 jaar oud is van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur om zijn of haar kunsten onder de basket te vertonen. De talentendag van de Eagles wordt mede georganiseerd door Sportbedrijf Arnhem.

{title}

De Arnhemia Eagles starten daarnaast in Arnhem het komende seizoen met 6 Basketball’s Cools, een aparte stichting die tot doel heeft de jeugd van 6 tot 11 jaar te laten zien hoe leuk de basketball-sport kan zijn. Deze stichting is opgericht door Arnhemia Eagles samen met de Arnhem Aces. De basketbalscholen, “scools” genoemd, zitten in de volgende sportzalen/wijken: De Salamander (2 scools), De Malburgt, De Laar in Arnhem Zuid. Presikhaven en Klarendal in Arnhem Noord. Kinderen die de leeftijd van 11 jaar hebben bereikt, kunnen doorstromen naar de Arnhemia Eagles of naar Arnhem Aces.

Arnhemia Eagles is voor die “scools” nog op zoek naar assistent-trainers. Wie interesse heeft kan voor meer informatie terecht op www.basketballscoolarnhem.nl. De oprichting van de scools is volgende de Eagles een rechtstreeks gevolg van het project “Basketbal Unites” dat de vereniging gedurende 4 jaar heeft gedraaid in nauwe samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en de Nederlandse Basketbalbond (NBB). De Eagles hopen met de Basketball’s Cools nog meer nieuwe leden aan te trekken.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemia Eagles zoekt talent en start Basketball’s Cools"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*