Junioren-D van CIKO ’66 nationaal kampioen atletiek

De meiden junioren-D van CIKO’66 zijn op zaterdag 11 september in de finalewedstrijd van de competitie 2e divisie in Groningen kampioen van Nederland geworden. Na een spannende wedstrijd eindigden de meiden van 12 en 13 jaar op de eerste plaats, voor De Spartaan uit Lisse en Daventria uit Deventer. Het totaal aantal van bijna 4500 punten was genoeg om de nummer 2 op 40 punten achterstand te zetten.

{title}

CIKO’66 beschikt sinds drie jaar over een zeer actieve meerkampploeg, die onder leiding van trainer Leo Siers drie tot vier keer per week traint. De CIKO-jeugd werkt op die manier met veel enthousiasme aan verbetering van de techniek en aan krachtontwikkeling. De resultaten van deze nieuwe aanpak worden steeds duidelijker, want de jeugd van CIKO’66 telt inmiddels op nationaal niveau volledig mee. Froukje van Ligten, Vere K√∂nig (beiden B-junior), Lotte Hendriksen en Julius Ediagbonya (beiden D-junior) zijn geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp in Gemert op zaterdag 18 en zondag 19 september a.s.. Een week later doet een groot aantal ploegen van de Arnhemse atletiekvereniging mee aan het Nederlands kampioenschap estafette in Amstelveen.

(Op de foto van links naar rechts: Mariska Vives, Anne Egbers, Benthe König, Kyara Bijker, Lotte Hendriksen en Fleur Polman.)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Junioren-D van CIKO ’66 nationaal kampioen atletiek"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*