ArnhemSports.nl nieuwe website over amateursport in Arnhem

ArnhemSports.nl is de naam van een nieuw online initiatief dat de amateursport in Arnhem en directe omgeving beter onder de aandacht wil brengen dan in de reguliere media gebeurt. De site is sinds begin september in de lucht en doet verslag van een 11-tal sporten: atletiek, basketbal, american football, handbal, hockey, kickboksen, korfbal, tennis, voetbal, volleybal en wielrennen.

{title}

Op ArnhemSports.nl zal er volop ruimte zijn voor wedstrijdverslagen, maar ook voor columns, achtergrondverhalen, interviews, het “kleine” nieuws vanuit het hart van de verenigingen en een stukje sportentertainment in de vorm van voorspellingen en voetbalpools. In een eerste column zijn de geloofsbrieven voor het hoe en waarom afgegeven. De prestaties van Vitesse en landelijk bekende sporters als Kenny van Hummel worden uiteraard niet vergeten.

Initiatiefnemer van ArnhemSports.nl is Han Dreuning, in een grijs verleden een van de sterspelers van het inmiddels ter ziele gegane Sempre Avanti, terwijl hij ook zijn sporen in de Arnhemse sportjournalistiek ruimschoots heeft verdiend. ArnhemSports.nl is ook te volgen via Twitter. Veel succes.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "ArnhemSports.nl nieuwe website over amateursport in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*