Vitesse start zondag met Right To Play penaltybokaal

Vitesse speelt zondagmiddag 24 oktober een competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Na alle rumoer van de afgelopen week rondom het ontslag van Theo Bos wordt in de rust van dat duel een begin gemaakt met een nieuwe activiteit: de Right To Play penaltybokaal. Tot aan het einde van dit seizoen zullen elf jeugdspelers van diverse amateurvoetbalverenigingen uit Arnhem elk thuisduel gaan strijden om deze nieuwe prijs. De aftrap wordt verricht door leden van de Arnhemse Boys, van de D-pupillen tot en met de A1.

{title}

Deze nieuwe rustactiviteit is een van de initiatieven die Vitesse de komende periode wil ontplooien om de banden met de het amateurvoetbal in Arnhem te verstevigen. Right To Play is een internationale organisatie, in 1994 opgericht door de oud-topschaatser Johan-Olav Koss en al voor langere tijd sponsor van Vitesse. De stichting is kortgeleden gestart met de actie ‘Scoor Mee voor Right To Play’, waarmee zij via de clubs van diverse sportbonden (badminton, basketbal, handbal, hockey, korfbal, voetbal, volleybal en waterpolo) meer mensen bij het gedachtegoed van Right to Play wil betrekken.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.scoormeevoorrighttoplay.nl. Op dit moment doen er nog geen teams uit Arnhem mee. Vitesse doneert voor elke gescoorde trap van elf meter tijdens deze penaltybokaal een wedstrijd aan dit goede doel. Vitesse-FC Utrecht begint om 16.30 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse start zondag met Right To Play penaltybokaal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*