Denk mee over het Gele Rijdersplein

{

Het Gele Rijdersplein staat volop in de belangstelling. Het plein verdient een flinke opknapbeurt. Daarover zijn veel mensen in de stad het eens. Wethouder Van Wessem beloofde onlangs dat er voor de kerst van 2010 een plan is. Zo’n plan kan natuurlijk niet alleen maar achter de tekentafel bedacht worden.

Gerrie Elfrink, projectwethouder Gele Rijdersplein en Michiel van Wessem, wethouder Economische zaken: “Wij vinden het van groot belang dat ondernemers en bewoners van het plein én inwoners van Arnhem meedenken over het Gele Rijdersplein. Samen met u onderzoeken we graag de mogelijkheden om van het plein weer een bruisende plek in de stad te maken. We zijn benieuwd naar uw ideeën en nodigen u van harte uit om uw mening hier op de site achter te laten. Dat geeft ons en de rest van het college een goed beeld van wat er leeft en dat zullen wij in de besluitvorming meenemen”.

Van 3 tot 24 november kunnen Arnhemmers op www.arnhem.nl/gelerijdersplein hun meningen en ideeën achterlaten over het Gele Rijdersplein. Dat wordt gebundeld en aan het college meegeven.

Bron: Gemeente Arnhem
Foto: Denkbeeldenstorm

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Denk mee over het Gele Rijdersplein"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*