Bloggersdag van Arnhem Direct; voor en door bloggers!

Het is al een paar keer aangekondigd, nu is het bijna zover. Op zaterdag 20 november is onze bloggersdag! Op die dag geven wij je graag handvatten mee die je nodig hebt om te bloggen op Arnhem Direct. Het is een goede kans om met elkaar bij te praten, maar vooral ook om enkele workshops te volgen.

Ben je enthousiast of twijfel je of bloggen iets voor jou is? Kom dan vooral kijken en ontmoet de communitymanagers en bloggers achter Arnhem Direct.

Workshops
Er worden drie workshops in drie workshopsronden gegeven zodat iedereen aan elke workshop kan meedoen. Een workshop duurt ongeveer 45 minuten.

-CMS-workshop:

Hoe werkt het CMS van Arnhem Direct?Hoe plaats je een bericht, hoe zet je er een foto bij? En hoe ziet jouw bericht er het mooist uit?

-Inspiratie-workshop:

Waar kun je over schrijven? Welke invalshoek kun je het beste kiezen? Welke berichten worden goed gelezen, en wat zou jij allemaal kunnen doen op Arnhem Direct?

-Social Media Mashup-workshop:

Wat wil jij nog weten over Twitter, Flickr, Facebook, Urban PhotoCollective, wat is #nuarnhem etc.? We willen graag al je vragen beantwoorden om het makkelijker voor je te maken om je een weg door social media te banen.

Je bent vanaf 10.30 welkom, om 11 uur beginnen we. Rond 12.45 hebben we een lunchmoment, rond 14 uur drinken we nog een borrel ter afsluiting. We stellen het erg op prijs als je aanwezig bent, ook al heb je nog (bijna) nooit geblogd op Arnhem Direct.

Laat je even weten of je komt? Aanmelden voor 16 november via

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Bloggersdag van Arnhem Direct; voor en door bloggers!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*