Een weekend vol ellende op de Korenmarkt

Dertien personen opgepakt, een paar tanden kwijtraken, een portier gediscrimineerd; het is het eindresultaat van een weekendje stappen op de Korenmarkt. Het imago van de beruchte uitgaansplek lijkt in de weken voorafgaand aan het tweede stadsdebat niet mee te werken.

Dinsdag 14 december vindt het tweede stadsdebat plaats met als onderwerp de toekomst van de Korenmarkt met de titel ‘ambities of frustraties’. In aanloop naar het stadsdebat gaat Arnhem Direct op zoek naar de Arnhemmers die op de Korenmarkt komen of juist mijden.

Wie durft nog een kroeg op te zoeken op de Korenmarkt ? Of staat hier juist jouw stamkroeg? En wat moet Arnhem met de Korenmarkt in de toekomst doen: investeren of de boel de boel laten? De inwoners van Arnhem bepalen het debat, dus laat van je horen! Discussieer mee of geef een onderwerp aan wat volgens jou tijdens het debat ter sprake moet komen.

Het stadsdebat ‘Toekomst van de Korenmarkt: ambities of frustraties’ vindt op dinsdag 14 december plaats in café Dudok van 20:00 tot 22:00 uur.

Foto: Jantje Asfalt

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Een weekend vol ellende op de Korenmarkt"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*