Syntusdagboek (1)

Zeven jaar geleden kreeg ik dreigmails van ‘n Syntusmedewerker (F.E. M., proces co√∂rdinator ‚Äî de spatie was van hem ‚Äî SVL/BT) die vond dat ik te negatief over de vervoerder schreef. Ik diende tot drie keer toe ‘n klacht in waar ik tot op heden nooit iets van heb vernomen. Tussen Syntus en mij is ‘t sindsdien nooit meer goedgekomen.

De komende week ga ik ‚Äî op verzoek van Arnhem Direct ‚Äî ‘n dagboek over de treinen naar en van ‘t Oosten bijhouden. Ik voel me nu al als de eigenaar van de papegaai die z’n kunstje moet vertonen maar ‘t wanneer ‘t d’r op aankomt vertikt. ‘t Voordeel is dat ik dan es ‘n keer op tijd op m’n werk of thuis zal zijn.

Zeven jaar vertragingen hebben hun sporen nagelaten, ja. Benieuwd of ik nog iets van F.E. M. hoor.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Syntusdagboek (1)"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*