Nieuwe interim voorzitter voor Arnhemse PvdA

Mark Lauriks neemt de rol van voorzitter van de Arnhemse PvdA tijdelijk op zich. Paul Stein nam het besluit om af te treden na zijn speech op de Nieuwjaarsborrel van de lokale PvdA waarin hij pleitte voor een nieuwe, landelijke leider. Paul voelde zich niet meer gesteund door de rest van het bestuur na discussie over zijn speech. Paul in De Gelderlander:

“Een deel was het inhoudelijk niet met me eens en een ander deel vond dat ik eerst had moeten overleggen. Toen heb ik dinsdag zelf aan het begin van een afdelingsvergadering bekendgemaakt dat ik zou opstappen, omdat er kennelijk te weinig vertrouwen meer in mij was.”

De PvdA Arnhem meldt op hun site dat het nu tijd is voor rust. Gisteravond is in een reeds geplande bestuursvergadering gesproken over de afgelopen dagen en hoe het nu verder moet gaan. Er is afgesproken dat verkiezingen worden voorbereid zodat de afdeling uiterlijk eind maart een nieuwe afdelingsvoorzitter kan kiezen. Bestuurslid Mark Lauriks is tot de verkiezing van een nieuwe voorzitter benoemd tot voorzitter ad interim. Hij zal samen met secretaris Dennis Kramer de verkiezingen voorbereiden en lopende zaken op zich nemen in zijn rol als waarnemend voorzitter.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe interim voorzitter voor Arnhemse PvdA"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*