Arnhem, altijd wat te doen: Nieuwsquiz, Wordfeud en lekker eten

{

“Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen: in Almelo is altijd wat te doen.” Beroemde woorden van Herman Finkers. Gelukkig wonen we in Arnhem waar morgen wel echt van alles te doen is. Geen enkel excuus dus om binnen te blijven want het wordt nog lekker weer ook. Je kan eten, drinken, nieuwskennis testen en een potje reallife Wordfeuden.

Een klein overzicht:

De Wijnspijswandeling
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur met een strippenkaart langs acht restaurants in de binnenstad. In elk restaurant staat een gerecht met een drankje klaar. Voor het eerst in Arnhem na eerdere edities in steden als Haarlem, Groningen en Haarlem, die allemaal uitverkocht waren.

Nieuwsquiz
Vaste prik in de Kerstvakantie, de Nieuwsquiz van Bob Roelofs in De Gelderlander. Morgen is de finale in het Posttheater waar de beste 21 deelnemers en tien Arnhemmers die het afgelopen jaar een rol hebben gespeeld het tegen elkaar opnemen. De ‘Made in Arnhem’ bokaal zal daar ook worden uitgereikt.

Wordfeud
In Arnhem-West is de eerste editie van de Scrabble- en Wordfeudcompetitie. Voor €0,50 mag je meedoen, voorwaarde is wel dat je je eigen tablet of Scrabblebord meeneemt. Een extra woordenboek kan ook geen kwaad. Tussen 14.00 en 19.00 vliegen de letters door ‘T Huuske. Grote vraag is natuurlijk, is qat nog toegestaan?

Vlooienmarkt
Een beetje snuffelen naar koopjes kan ook. Daarvoor moet je in het Gelredome zijn.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem, altijd wat te doen: Nieuwsquiz, Wordfeud en lekker eten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*