Arnhemse Stockdagen ook in Klarendal

{

In Klarendal is er veel gebeurd de afgelopen jaren. De entree is volkomen vernieuwd en getransformeerd in een Modekwartier. Daar waar in 2007 nog volop werd gebouwd aan deze nieuwe entree (zie foto) staat sinds enkele jaren Station Klarendal. Op dat punt staan Alien van Alst en ondergetekende op 30 resp. 31 maart klaar voor een rondleiding tijdens de Arnhemse Stockdagen.

Dit evenement kan het Arnhemse Modekwartier in Klarendal natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Bekijk haar ontwikkelingen ook eens op de Facebook pagina. Deelnemers tijdens die dagen varieren van Chris Meijers Collectie, Net-A, De Hoedenmaker, tassen van Heleen van der Meer, Inge Uittenbogaard, couture van Irvinx, vanity bags van Marck & Mo tot de limited edition design shirts van Okimono.

Klarendal is in opmars. Daar waar het een “probleemwijk” was die regelmatig de nationale pers haalde, is het nu een bruisende culturele wijk mét modekwartier aan de rand van het centrum van Arnhem. Nieuwsgierig naar al de genoemde ateliers? Kom dan tijdens de Arnhemse stockdagen (en meld je voor 25 maart via volgende link‚Ķ vol is vol) “Gluren bij de modeburen”!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse Stockdagen ook in Klarendal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*