Circus Poehaa vraagt faillissement aan

{

De Stichting achter Circus Poehaa uit Arnhem heeft vandaag faillisement aangevraagd bij de rechtbank. De stichting kampt met financiele problemen. De vrijwilligers van de circusschool hebben gezocht naar een manier om door te gaan met de stichting, maar de financiële problemen waren te groot.

Zo werd er geprobeerd 40.000 euro aan donaties te krijgen, maar uiteindelijk kwam er niet meer dan 5000 euro binnen. Op de website meldt Poeha: “Het bestuur van Circus Poehaa heeft woensdag 28 maart het faillissement van Stichting Circus Poehaa aangevraagd. Begin april gaan de deuren van Circus Poehaa echt dicht. We weten dat iedereen er alles aan heeft gedaan om Circus Poehaa te laten voortbestaan, maar de circustheaterschool in zijn huidige vorm laten voortbestaan is onmogelijk gebleken. Hopelijk betekent dit niet het einde van de circusactiviteiten in Arnhem. “

De lessen zullen doorgaan totdat een curator een beslissing neemt. De stichting verwacht dat er vanaf 3 april geen lessen meer kunnen worden gegeven. Tot die tijd gaan de lessen nog gewoon door.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Circus Poehaa vraagt faillissement aan"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*