Doe eens gek voor een ander!

{

In Nederland staan te veel mensen buiten de maatschappij. Denk aan kinderen in achterstandsituaties of ouderen eenzaam achter de geraniums. De Gekste Dag doet daar iets aan! Door gekke/ludieke/grappige acties door het hele land uit te voeren en daarmee geld op te halen, zet De Gekste Dag jong en oud in de schijnwerpers. Arnhem Cares doet dit jaar mee aan De Gekste Dag! Jij ook?

Te Gekke actie
Op woensdagavond 30 mei organiseert Arnhem cares een te Gekke actie: een Wednesday Night Skating met ouderen. Onder escorte van een groep enthousiaste skaters en rolschaatsers wandelen we met een groep van 40 ouderen en 40 vrijwilligers een mooie route door de binnenstad van Arnhem. Door middel van lichtjes, muziek en fluitjes vragen de skaters aandacht voor de actie. Bij de finish is er een gezellige borrel met optreden van een Nederlandse artiest.

Al het geld dat landelijk wordt opgehaald met de Gekste dag, gaat naar vijf goede doelen die zich het hele jaar door inzetten voor kwetsbare doelgroepen: Alzheimer Nederland, het Nationale ouderen fonds, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds en Stichting Nederland Cares.

Kom ook in actie! Dat kan op twee manieren:
Sluit je aan bij onze Wednesday Night Skating met ouderen op woensdagavond 30 mei.
1. Meld je aan als vrijwilliger voor onze te Gekke actie en loop samen met een oudere mee in de Wednesday Night Skating.
2. Maak je werkgever enthousiast voor deze actie als sponsor en breng ons in contact.

Meer weten? Stuur een mailtje naar leoni@arnhemcares.nl of bel 06-43112900. Because we care!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Doe eens gek voor een ander!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*