Morgen Urbanize festival met Bollebof, Gio en Kalibwoy

{

Aan het begin van de zomervakantie, op 30 juni, vindt op de Ronde Weide van Sonsbeek Park in Arnhem het muziekfestival Urbanize ‘good life edition’ plaats. Het gratis toegankelijke festival, georganiseerd door IrisZorg en Stichting Rijnstad, is vooral gericht op jongeren en staat in het teken van een gezonde leefstijl.

Iedereen is van harte welkom. Het festival begint om 12.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Zeggen de namen in de titel je nou niks, kijk dan hieronder voor wat voorbeelden!

Gezond leven
De centrale boodschap van het festival is: gezond leven. Je hoeft geen alcohol te gebruiken om plezier te hebben. Bekende ‘urban’ artiesten als Bollebof, Gio, I am Aisha, Kalibwoy en Sixman verlenen, omdat zij achter deze filosofie staan, hun medewerking aan het festival.

Naast de hoofdartiesten zijn er ook lokale artiesten, live bands (reggae, hiphop en soul) en dj’s die gezond leven benadrukken in hun muziek. De festivalgangers kunnen verder chillen bij een platenbus, voetballen op een pannaveldje, rodeo rijden en meedoen aan een graffiti jam. Voor de allerkleinsten is er een springkussen.

De meeste drank lijkt op de grond terecht te komen in deze clip

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Morgen Urbanize festival met Bollebof, Gio en Kalibwoy"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*