Tandartstarieven in Arnhem weer omhoog

{

De tandartstarieven zijn gestegen met bijna 12 procent vergeleken met 2011. Eerder werd al bekend gemaakt dat de tandartstarieven met 9,6 procent zijn gestegen in het eerste kwartaal van dit jaar, nu komt daar nog eens 2 procent bij. Dat blijkt uit een analyse van ZorgKiezer.nl op basis van tarieven van 3058 tandartspraktijken. Ook lokaal verschillen de tarieven tussen de tandartsen flink. De consument kan honderden euro’s besparen door een goed vergelijk te maken tussen de tandartsen in zijn regio.

Tandarts in Arnhem
Nu de tandartstarieven zijn vrijgegeven zijn er grote verschillen ontstaan in de prijzen die worden gevraagd voor dezelfde behandeling. Zo kunnen de tandartstarieven met honderden euro’s van elkaar verschillen binnen dezelfde regio.

Zo wordt in de regio Arnhem voor een volledige wortelkanaalbehandeling bij de ene tandartspraktijk 149,70 euro gevraagd en moet bij een ander kantoor 300 euro worden betaald. Dat is een verschil van ruim 150 euro voor dezelfde behandeling binnen dezelfde regio. Ook voor het vullen van een simpel gaatje verschillen de tarieven in de regio Arnhem fors. Zo kan een klein stukje omfietsen in Arnhem al snel 30 euro schelen. Wil je weten wat de tandartsen in Arnhem en omstreken kosten, hier vindt je eenvoudig de tarieven.

Foto: Infernis

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Tandartstarieven in Arnhem weer omhoog"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*