3 jaar In The Making

{

Heb jij dromen? En maak je daar wel eens doelen van? Wij wél! In The Making was onze droom en werd ons doel. Ruim 3 jaar geleden richtten wij In The Making op met het idee om jonge studenten, ondernemers en young professionals met elkaar te verbinden en te inspireren om hen te helpen zichzelf te ontwikkelen.

In de afgelopen 3 jaar zijn er via ons netwerk veel nieuwe initiatieven ontstaan en hebben velen van jullie tijdens onze bijeenkomsten veel interessante en leuke mensen ontmoet. We hebben elkaar energie gegeven en samen veel inspirerende momenten beleefd! Nu 3 jaar verder zijn we flink gegroeid en richten we ons niet alleen op ons geliefde Arnhem, maar zijn we ook actief in Amsterdam en Maastricht.

Om dit alles te vieren hebben we mensen uitgedaagd om op 11 april een stap te zetten in het project dat zij altijd al wilde waarmaken. We hebben inmiddels 5 toffe projecten uitgekozen en die zullen 11 april het podium betreden. Nieuwsgierig hoe het werkt en hoe je mee kunt helpen andermans droom waar te maken? Check dan het onze Facebookpagina voor meer informatie!

In The Making bestaat 3 jaar! Op 11 april gaan we dit vieren in de Stadsvilla en daar willen jullie natuurlijk graag bij hebben. Kom je ook?

Reacties

Wees de eerste die reageert op "3 jaar In The Making"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*