40 jaar vlotconcerten Sonsbeekpark

Isseltaler Musikanten, in 1980 aan de wieg van de Sonsbeekvlotconcerten

De Vlotconcerten maken al tientallen jaren deel uit van de zomerse evenementen in het Sonsbeekpark. Aankomende zondag start het 40e seizoen live muziek! Het wateroppervlak van de Grote Vijver, het drijvende vlot en de groene ambiance zorgen altijd voor een bijzondere sfeer. Met een natuurlijke akoestiek treden op het vlot de meest interessante bands en orkesten op. Blaasmuziek, jazz, bigband en meer.

(traditionele) blaasmuziek

Op twee achtereenvolgende zondagen zijn twee blaasmuziekstijlen te beluisteren in Arnhems mooiste stadspark Sonsbeek. Op zondag 17 juni kunt u kennis maken met de Mährische blaasmuziek van Blaaskapel Stesti uit Boxmeer en op zondag 24 juni kunt u luisteren naar de Böhmische- en Egerländermuziek van de Isseltaler Musikanten uit buurgemeente Rheden. De concerten beginnen om 12.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Het drijvend podium van Sonsbeek Vlotconcerten ligt in de grote vijver van het Sonsbeekpark voor Brasserie De Boerderij.

Vlotconcerten online

Er is speciaal voor de 40e editie van de Sonsbeekvlotconcerten een nieuwe Facebookpagina actief gemaakt met de naam ‘Sonsbeekvlotconcerten’. Op deze Facebookpagina kunt u kennis nemen van alle optredens (van bigbands, blaaskapellen etc.) welke op het vlot worden gegeven, alsmede (archief)foto’s bekijken en kennis nemen van toeristische wetenswaardigheden over Arnhem en het Sonsbeekpark. Ook is er een website met alle informatie.

Waar en wanneer?

zondag 17 juni 2018 12.00 Р14.00 uur: Blaaskapel Štěsti zondag 24 juni 2018 12.00 Р14.00 uur: Isseltaler Musikanten

Locatie:

Sonsbeekpark, podium in grote vijver nabij Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, 6815 DJ Arnhem

Reacties