Afgelastingen teisteren programma in de twaalfde speelronde van Arnhemse voetbalamateurs

Het slechte weer speelde de voetbalamateurs dit weekend danig parten, eigenlijk voor het eerst dit seizoen. Op zaterdag kwamen alleen Elsweide en Arnhemia in 4B tegen elkaar in actie in Presikhaaf. Ik denk dat de gasten uit Arnhem-Zuid weinig plezier hebben beleefd aan dat bezoekje, want na 90 minuten stond er een stand van 11-0 op het scorebord. De doelpunten kwamen op naam van Marc Comans, Rob Bouman (2), Robin van de Beek, Julian Breeveld (3), Jerino Hallatu (3) en Michiel Domingo. ESA, ESCA en Sportclub Oranje konden vroeg aan pakjesavond beginnen.

Op zondag was er al evenmin veel op de velden te beleven. Eldenia en Sportclub Oranje mochten in ieder in geval in 4F wel de kicksen onderbinden. Het duel eindigde in een 5-1-zege voor de thuisclub met treffers van Bryan van Schooten (3 keer), Guido Slief en Jim van Eijck. Adil Oulalite zorgde voor de enige treffer van de bezoekers. De zondagvoetballers van Elsweide deden het in de 5e klasse E heel wat minder dan hun collega’s op zaterdag: uit bij Echteld werd met 5-2 verloren.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Afgelastingen teisteren programma in de twaalfde speelronde van Arnhemse voetbalamateurs"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*