Aftellen naar de bekerfinale: “De hele stad geel zwart!”

De opwachting van de bekerwinnaars op de John Frostbrug in 2017 © Zefanja Hoogers

Net zoals voor de bekerfinale in 2017 organiseert supportersgroep “Vak 112” weer een massale bekerfinaleactie. Om de spelers, supporters en de stad een boost te geven richting de finale, verschijnen de aankomende tijd weer duizenden posters achter de ramen van woningen in Arnhem en omstreken. Dit jaar wordt ook een paar duizend unieke vlaggen gemaakt en verspreid.

Posters

Ongeveer 10.000 A2 posters zullen de aankomende weken onder supporters worden verspreid. Het eerste exemplaar zal worden aangeboden aan Vitesse aanvoerder Remko Pasveer. De poster is ontworpen door Thomaz van Os, ontwerper van de voetgangerstunnel bij Gelre Dome.

“Vlaggen voor Vites!”

Om de saamhorigheid onder supporters nog meer te vergroten wordt er speciaal voor de bekerfinale van 18 april een unieke vlag gemaakt. Daardoor zal de stad tot en met de bekerfinale nog meer geel zwart kleuren.

Op deze manier willen we de betrokkenheid van Arnhemmers met Vitesse in Coronatijd vergroten. Vitesse en de bekerfinale zijn springlevend, ondanks de Coronamaatregelen en het daardoor zeer waarschijnlijke gebrek aan supporters deze wedstrijd.

Mee helpen?

Mensen die een bijdrage leveren aan de actie zijn verzekerd van een vlag en poster. Bijdragen kan via twitter @Arnhem1892, @ArnhemGeelZwart, Facebook @ArnhemGeelZwart of Instagram @dehelestadgeelzwart

De posters en vlaggen zijn na 27 maart verkrijgbaar via nog nader bekend te maken afhaalpunten. Data en plekken zullen worden gemeld via de sociale platforms en de media.

Initiatief en sponsors

Deze actie is een initiatief van fanatieke supportersgroep “Vak 112” en wordt mede mogelijk gemaakt door: Supportersvereniging Vitesse, Melis Transport, Clean Mat Trucks en Club 1892.

Reacties