Alice in Tomatenland – wijktheater De Arnhemse Broek #2

Er komen wonderlijke figuren bij Alice langs © Zefanja Hoogers

Moeder laat dochter Alice achter op de markt om groente en fruit te verkopen. Allerlei wonderlijke figuren komen aan haar kraam. Buitenbeentjes zijn het. Ze kopen niets, maar vertellen haar raadselachtige anekdotes. Alice begrijpt er aanvankelijk niets van.

Deze scene, ondersteund door De Blauwe Tomaat en de zingende dames van de Stadscompagnie, wordt gespeeld op een binnenplaats aan de Van Oldebarnevelstraat als onderdeel van de theaterroute van volgend weekend.

Avontuurlijk muziektheater op Broekse toplocaties

Al wandelend door ’t Broek ben je van 15 t/m 17 november getuige van muzikaal theater op vijf toplocaties: Muziektheater De Plaats speelt wijktheatervoorstelling De Arnhemse Broek #2. In elk tijdelijk theater speelt minstens één buurtbewoner, orkest, band of koor de sterren van de Broekse hemel.

Elke dag start te route vanaf De Plaats aan de Van Oldenbarneveldtstraat met een heuse ‘Broek Blues’, gecomponeerd door wijkbewoner Florian Slangen en gebaseerd op steekwoorden uit monden van bewoners over hun wijk, zoals drassig land en Vitesse.

Humoristisch, serieus, spannend, ongemakkelijk, meesterlijk en afwisselend. Nieuwsgierig? Kom dan naar een van de voorstellingen. Bestel je kaartjes voor vrijdagavond 15 of zaterdagavond 16 november 19.30 uur via theaterdeplaats.nl.Voor zondagmiddag 17 november zijn de kaarten helaas uitverkocht!

Muziektheater De Plaats

Muziektheater De Plaats is een muziektheatergezelschap uit Arnhem. Al meer dan twintig jaar maakt De Plaats avontuurlijk muziektheater met amateurs en professionals op bijzondere locaties in Oost-Nederland.

Reacties