Arnhem, de opera: al meer dan 750 kaartjes gekocht

De Plaats bestaat in 2018 twintig jaar. Reden voor een bijzondere Arnhemse voorstelling: Arnhem, de opera. Na de eerste aankondiging is er al een run op de kaartjes ontstaan. Vrijdag 29 juni en woensdag 4 juli zijn tot nu toe de populairste dagen.

Muziektheater de Plaats

Al twintig jaar is de stad Arnhem de inspiratiebron voor de muziektheatervoorstellingen van De Plaats. Op ontelbare locaties in de stad maakte De Plaats haar voorstellingen. Overal en nergens maakte De Plaats mét Arnhemmers van Arnhem theater. Tijd voor een ode aan Arnhem en haar Arnhemmers: Arnhem, de opera. Een voorstelling over het verstilde geheim van het Blauwe Uur, het drukke geklater en gesnater van de Dag en de dromen en visioenen van de Nacht. Het leven van stad en mens in één etmaal verbeeld. Een kleurrijk en muzikaal portret waarin Arnhem voor éven de navel van de wereld wordt.

“Park Sonsbeek Yellowstone, Klarendal Milaan, Coehoorn Berlijn, de fonteinen van het stadhuis de Trevi in Rome en Burgers Zoo de Serengetti.” Ofwel: “Of dacht jij dat het ergens anders anders was?”

Een voorstelling over het leven zelf. Met meer dan 400 acteurs, zangers, dansers, muzikanten, tijdelijk theaterdirecteuren en Arnhemmers in andere rollen.

Arnhem, de opera: meer dan 30 startlocaties

Arnhem, de opera begint om 19:30 uur in de thuisbioscopen rondom het Audrey Hepburnplein. Anders dan bij andere voorstellingen van De Plaats is er dus niet één startlocatie, maar meer dan 30. In de week voor de voorstelling ontvangt u een mail met informatie over uw startlocatie. Houd dus uw mailbox in de gaten.

27 juni – 7 juli

Komt dat zien! Reserveer hier direct!

Lees verder over Arnhem de Opera.

 

Reacties