Arnhem is weer poppenhuisstad!

EEN DRIEDUBBEL HOERA! ARNHEM IS WEER POPPENHUISSTAD

Op 30 september en 1 oktober a.s. vindt de DHNShow plaats in de schitterende Eusebiuskerk in Arnhem. Een vertrouwde locatie die plaats biedt aan ca. 120 nationale en internationale (vak)miniaturisten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Het betekent weer ouderwets smullen van (handgemaakte) poppenhuizen, meubels en miniaturen in de schaal 1:12.

Wilt u echt weten hoe klein dat is? Neem dan de maat van bijv. een schoen en deel deze door 12! Het resultaat ziet u op bijgaande foto.

Eén van de leuke dingen van het bezig zijn met en het inrichten van een poppenhuis is het dromen. In gedachten weet je hoe een kamer of keuken eruit moet gaan zien. Je bepaalt zelf wat je maakt of koopt en je hebt niemand nodig om een kast in je poppenhuis te verplaatsen.

 

Duur hoeft deze hobby niet te zijn. Er zijn al schitterende miniaturen voor een paar euro te koop. Kijk en overtuig u zelf via onze website waar u een deelnemerslijst, webadressen en foto’s van de collecties van

de deelnemers vindt.

Zie voor meer informatie: www.dhnshow.com

De DHNShow op 30 september en 1 oktober a.s. in de Eusebiuskerk
Zaterdag t van 11.00 – 17.00 uur
Zondag van 10.00 – 16.00 uur

Reacties