Arnhem Direct in het nieuws

“Onafhankelijk marketingadviseur Marco Derksen is voor zijn nieuwste website op zoek naar Arnhemmers met een passie voor hun stad.”

Vanochtend verscheen er een mooi artikel over Arnhem Direct in de Gelderlander.
Gisterochtend kwam Rob van der Velden van de Gelderlander op bezoek om kennis te maken en te kijken wat er van het vroegere Entre Nous geworden was. Marco vertelde hem enthousiast over zijn nieuwe plannen, waaronder Arnhem Direct. ‘s Middags belde Van der Velden dat hij er een artikel aan ging wijden en of er nog even een fotograaf langs kon komen.

Marco zat ondertussen echter al in Amsterdam, maar dankzij Henk-Jan Winkeldermaat, een van de bloggers van Arnhem Direct, kon dit probleem snel opgelost worden. Hij maakte bij een van zijn laatste bezoeken foto’s van Marco en dankzij de snelheid van de digitale snelweg, had de Gelderlander even later een foto van Marco voor bij het artikel.

Naar aanleiding van het artikel volgt er morgen een interview met RTV Arnhem. Dit interview zal tussen 17.00 en 18.00 te horen zijn bij Arnhem Actueel.

Klik hier! voor hele artikel in de Gelderlander.

Heb jij ook een warm hart voor Arnhem en lijkt het je leuk om bijdrages te leveren aan dit nieuwe platform voor en door Arnhemmers? Mail ons dan gerust!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct in het nieuws"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*