Dinsdag Jazzdag

De zomervakantie is achter de rug en langzaamaan komt het gewone leven weer op gang. Dat betekent o.a. dat er vanaf vanavond weer wekelijks genoten kan worden van live jazz in Arnhem.
Het jazzseizoen in caf? restaurant Mahler gaat van start met een optreden van de Guus Tangelder Bigband, getiteld The Voice of the Masters. Het optreden begint om 21.30 uur en de toegang is gratis.

Geheel volgens de traditie staan bij dit eerste concert enkele prominente hoofdvakdocenten van de afdeling Pop en Jazz van het Arnhemse conservatorium in de schijnwerpers.
Voor de eerstejaarsstudenten van ArtEZ is het zo aan het begin van het nieuwe studiejaar een uitstekende gelegenheid om hun meesters aan het werk te zien ?n te horen. Het spreekt voor zich dat alle andere trouwe bigbandliefhebbers zich ook geenszins hoeven te vervelen.

Wil je niet alleen kijken, maar zelf meedoen, dan moet je in het Oranje Koffiehuis zijn. In dit oudste caf? van Arnhem is er elke dinsdagavond een jazz-jamsessie. De basis van de sessiegroep wordt gevormd door studenten van het conservatorium en regelmatig spelen er meer en minder bekende jazzmuzikanten mee. De jamsessies beginnen rond 21.30 uur en zijn gratis toegankelijk.

Impressie van de jazz-jamsessie

Foto: Gerjanne Tiemens

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dinsdag Jazzdag"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*