Arnhem Direct Update

Ik beloof jullie dat ik er geen gewoonte van zal maken, maar zeker in de beginperiode is het toch wel aardig om af en toe eens te kijken naar de cijfers om te zien waar we nu precies staan met Arnhem Direct.

Na een vliegende start is het bezoek gestabiliseerd en zitten we op gemiddeld 150 bezoekers per dag. Bijna 50 procent daarvan komt via verwijzende websites, ruim 30 procent komt via zoekmachines (met name Google) en iets minder dan 20 procent komt rechtstreeks naar de website. In totaal zitten we nu op ruim 4.000 bezoeken in ruim een maand tijd. Nog geen cijfers om van de stoel te vallen, maar het stijgende aandeel bezoekers via zoekmachines en direct bezoek, is veelbelovend.

Wat hebben we de afgelopen weken gedaan?
Allereerst hebben we heel veel mensen gesproken die op de ??n of andere manier een rol zouden kunnen spelen bij de doorontwikkeling van Arnhem Direct. Denk daarbij aan mensen van Cool Region, HAN, Omroep Gelderland en RTV Arnhem. Eea heeft geresulteerd in de eerste Arnhem Direct borrel, een artikel in de Gelderlander en een interview voor RTV Arnhem.

Mede door de Arnhem Direct borrel is de groep bloggers inmiddels uitgebreid tot een groep van 11 bloggers: Corine Jansen, Erik Braam, Gerjanne ter Beest, Gerjanne Tiemens, Guido Crolla, Hans Mestrum, Henk Jan Winkeldermaat, Kees Crone, Marco Derksen, Marloes Lammers en Vincent Leenders.

Er hebben zich al meer potentiele bloggers aangemeld, maar we zij op het moment de website aan het omzetten naar een nieuw systeem zodat we even wachten met het geven van toegang. De verwachting is dat we binnen een paar weken de nieuwe website live kunnen zetten. Verwacht geen grote wijzigingen aan de voorkant (uiteraard hebben we wel nieuw beeldmateriaal en een iets andere look-and-feel), de belangrijkste wijzigingen zitten aan de achterkant zodat we straks klaar zijn om Arnhem Direct verder door te ontwikkelen.

Mochten er nog suggesties zijn voor Arnhem Direct, schroom niet en laat hieronder een berichtje achter!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct Update"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*