Arnhem Essentials: Spijkerstraat prostituee | foto’s

{

<p>Een vast onderdeel op verschillende modesites, zoals bijvoorbeeld het Nederlandse <a href="http://www.freshcotton.com/nl/cottonclub/valerio/" target="_blank">Freshcotton</a> en het internationale <a href="http://hypebeast.com/search?s=Essentials&page=1" target="_blank">Hypebeast</a>, zijn de Essentials. Bekende en minder bekende mensen worden gevraagd op een vierkante meter hun favoriete kledingstukken met accessoires uit te spreiden. </p>

<p>Zelf woon ik in het Spijkerkwartier in een huis waar vroeger de dames achter het raam stonden. Overigens schijnt er in ons huis ook een travestiet te hebben gewerkt maar dat heb ik nooit kunnen verifiëren. Bij het tuinieren komen vaak al bijzondere voorwerpen naar boven, zoals onlangs het <a href="https://twitter.com/PaulClappers/status/325626056537174016/photo/1" target="_blank">handvat</a> van een Duitse motor. Maar in een verborgen kast in de kelder vonden we deze week bovenstaande schat. Weggestopt in oude plastic zakken en afgedekt met de schillen van maïskolven. Er zat niks van waarde bij, behalve oude statiegeldflessen en een dubbeltje. Alles ligt dan ook in de vuilnisbak. Maar niet voor we er een paar foto’s van hebben geschoten. Ik presenteer u, Arnhem Essentials: Spijkerstraat prostituee!</p>
<img src="/images/uploads/Hoerenspul_(2_van_22).jpg" alt="" height="445" width="600" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Handdoekje, zakdoekje, natuurlijk minuscuul ondergoed, schoenen, een huispak en de ranzigste pruik ooit.
<img src="/images/uploads/Hoerenspul_(3_van_22).jpg" alt="" height="588" width="600" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Close up van het ondergoed en enkele schoenen. Zou de roze beenwarmer nog terugkomen?
<img src="/images/uploads/Hoerenspul_(21_van_22).jpg" alt="" height="400" width="600" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Close up van de pruik.
<img src="/images/uploads/Hoerenspul_(12_van_22).jpg" alt="" height="400" width="600" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Prachtige glazen flessen Cherry Coke, 7-up en Bitter Lemon. Maar ook sterke drank, een smerige fluitketel, palmolie en een gebroken spiegel.
<img src="/images/uploads/Hoerenspul_(10_van_22).jpg" alt="" height="400" width="600" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Insectenverdelger.
<img src="/images/uploads/hoerenspul.png" alt="" height="660" width="591" alt="{title}" style="border:0px solid; margin-left: 10px;margin-bottom: 5px;" align="" />Etui met inhoud: oorbellen, scheermesje, dubbeltje, vijl, lipstick en een sleutel die nog steeds past.<p></p>

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Essentials: Spijkerstraat prostituee | foto’s"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*