Arnhem Night Skate

De Night Skate is inmiddels een begrip in veel Nederlandse steden. In onder meer Amsterdam,  Rotterdam, Tilburg en Utrecht worden wekelijks skatetochten georganiseerd, waarbij plezier en laagdrempeligheid centraal staan. Zo ook in Arnhem, waar de harde kern van enthousiaste skaters inmiddels is uitgegroeid tot een man of tien. Lente, zomer, herfst of winter; zolang het niet regent wordt er elke vrijdag gereden.
Wat dat betreft mag Arnhem Night Skate gerust uniek genoemd worden. Niet alleen rijden ze het hele jaar door, ook is het parcours dikwijls zeer uitdagend in vergelijking met andere steden. Er wordt geskate op de vlakke en strakke asfaltwegen, maar men deinst ook niet terug voor een flinke klimpartij, een snelle afdaling of een tocht langs de Veluwse hei in het pikkedonker.

Toch is Arnhem Night Skate er voor iedereen. Jong en oud, beginner en gevorderde. Je moet kunnen remmen met skates, dat is heel belangrijk. Verder is het zaak om even te investeren in goede lichaamsbescherming en lampjes voor in het donker.

Kom langs, skate mee en maak deel uit van de meest gezellige en informele ‘sportvereniging’ van Arnhem. Het kost niks, aanmelding of inschrijving hoeft niet en het is geheel vrijblijvend. De skateclub verzamelt zich elke vrijdag om 20.00 uur op het kerkplein bij Dudok! Oh, en wil je nu alvast kennismaken met enkele ANS leden? Neem dan eens een kijkje op de Hyve pagina.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Night Skate"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*