Premi?re van het Arnhems GALA

Op zondag 28 september is het eerste Arnhems GALA. Een avond gevuld met een luxe 7-gangen diner, entertainment van diverse bijzondere artiesten, waaronder muziek van Whole Nine Yards en een theatrale modeshow van de Chinese top couturier Sheguang H?,  maar ook een avond met oog voor een ander.
Een belangrijke insteek van Het Arnhems GALA is, een Arnhems gerelateerd, goed doel een financi?le input te geven. Een deel van de opbrengst ? galagangers betalen 2.500 euro per tafel voor 12 personen –  gaat naar Mode Met een Missie. Die biedt dak- en thuisloze vrouwen een zinvolle dagbesteding.

Mensen die zich voor het Arnhems Gala aanmelden, kunnen zich thuis laten ophalen. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Speciaal voor de dames die het Arnhems GALA bezoeken, wordt er ‘s middags een gezellige High Tea georganiseerd. Meer informatie op de website van het Arnhems Gala.

Het Arnhems GALA belooft een exclusief gala te worden, dat ? als het aan de organisatie ligt ? een vaste plaats gaat krijgen op de society-kalender van Arnhem en de top van het Arnhemse bedrijfsleven.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Premi?re van het Arnhems GALA"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*