Arnhem Voorbij 2013: Vincent Leenders

{

Terugkijken op het afgelopen jaar doe ik heel anders dan pakweg twaalf maanden terug. In 2013 ben ik vooral ontzettend druk geweest als Content Marketeer bij Verzameld Werk.

Met wisselend succes, dat wel. Content Marketing is volgens veel deskundige guru’s en zelfbenoemde experts de nieuwe Holy Grail, ook in Business2Business en het is de te varen koers bij Verzameld Werk.

De dagen zaten boordevol, het is voorbij gevlogen.

Prive kende het jaar diverse hoogtepunten. Een heerlijke vakantie in Portugal. Mijn echtgenote wist te slagen voor een opleiding interieurstyling. De eerste proeve van bekwaamheid is thuis te aanschouwen. Onze zoon wist zijn propedeuse voor Bedrijfskunde binnen te tikken. Onze jongste dochter verliet de basisschool en trad op de middelbare school in de voetsporen van haar oudere zus, die haar VWO-diploma kreeg uitgereikt. Debbie is vervolgens in Utrecht Communication en Multimedia Design gaan studeren. Zij is uitgegroeid tot een fantastische sparringpartner, het houdt mij meer dan alleen jong.

De belangrijkste band met Arnhem zat hem dit jaar opnieuw in het Gelredome. Vitesse deed vorig seizoen al lang mee in de titelrace, maar wie had gedacht dat na het vertrek van Wilfried Bony en Marco van Ginkel Vitesse halverwege de huidige competitie bovenaan zou staan, was ongetwijfeld voor gek versleten.

De stand liegt echter niet, het voetbal is leuker om naar te kijken dan het in jaren is geweest. Hopelijk wacht een beloning op de Korenmarkt, kan dat direct een grote opknapbeurt ondergaan.

Een goed en gezond 2014 gewenst.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Voorbij 2013: Vincent Leenders"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*