Arnhems Boekenweekfeest met Herman Koch

Foto: Scagliola Brakkee

ARNHEM – Zaterdagavond 25 maart is er in Arnhem een groot Boekenweekfeest georganiseerd door Rozet, Bibliotheek Arnhem, Het Colofon en Hijman Ongerijmd.

Het Boekenweekfeest wordt gehouden in Rozet met als hoofdgast Herman Koch, de schrijver van het boekenweekgeschenk ‘Makkelijk leven’.

De Boekenweek heeft dit jaar het thema ‘Verboden vruchten’.

Herman Huibert Koch is op 5 september 1953 in Arnhem geboren. Naast schrijver is Koch als acteur vooral bekend van de televisieserie Jiskefet.

Marlies Leupen zal tijdens het feest een ‘talkshow’ leiden, waarin Koch gast is samen met auteurs Felicita Vos (roman Spaans bloed), Marcel van Roosmalen (Schijt, Geen brug te ver, Als het maar niet op ons lijkt enz.), Miriam Guensberg (Het geheim van Audrey H.) en Roos Marijn Peperkamp (nog in opleiding).

Het Arnhems Boekenweekfeest wordt een feest van verboden vruchten, met verleidende Argentijnse tango en de mogelijkheid tot daten met schrijvers.

Kaarten voor het Arnhems Boekenweekfeest zijn te koop via Bibliotheek Arnhem en bij de boekhandels Hijman Ongerijmd of Het Colofon. De entreeprijs (€ 10,– en studenten € 5,–) is inclusief een drankje met verboden vrucht.

Het Boekenweekfeest is op zaterdag 25 maart van 19:30 – 23:00 in Rozet / Bibliotheek Arnhem.

Bron: Het Colofon

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems Boekenweekfeest met Herman Koch"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*