Arnhems initiatief RUIMTEVOLK verhuist naar Utrecht

Website RUIMTEVOLK

Tien jaar geleden verscheen het eerste blog op de website RUIMTEVOLK. Dat online platform is van oorsprong een blogsite opgericht door Arnhemmer Sjors de Vries. Sjors richtte RUIMTEVOLK op vanuit de overtuiging dat de mens meer centraal moet staan in ruimtelijke vraagstukken.

Inmiddels is RUIMTEVOLK uitgegroeid van een website tot een kennisorganisatie en werkplaats voor stedelijke en regionale ontwikkeling. De organisatie ondersteunt en inspireert steden, dorpen en regio’s bij complexe ruimtelijke en maatschappelijke opgaven.

Maar RUIMTEVOLK gaat verhuizen! Vanaf 13 maart maakt deze kennisorganisatie de overstap van Arnhem naar Utrecht op de Jaarbeurs Innovation Mile naast station Utrecht Centraal.

RUIMTEVOLK wil met de verhuizing haar positie als kennisorganisatie en platform verder versterken. Utrecht ligt voor het netwerk en partners wat centraler in het land dan Arnhem. RUIMTEVOLK was in Arnhem gevestigd op het Willemplein.

Met de overstap van geboortestad Arnhem naar Utrecht gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Oprichter Sjors de Vries:

“Met onze verhuizing naar Jaarbeurs Innovation Mile, een nieuwe innovatiehub op de meest centrale plek in Nederland,

Sjors de Vries (Foto: Pim Geerts)

kunnen we onze partners en community beter faciliteren en kracht bij zetten. Deze plek geeft ons de ruimte die we nodig hebben voor ontmoeting en verbinding met partijen in ons eigen netwerk en met nieuwe organisaties. Daarnaast vinden we Utrecht een erg boeiende stad, waar overheid, instituties, marktpartijen en bewoners op allerlei fronten samenwerken en experimenteren met nieuwe stedelijke thema’s, zoals Healthy Urban Living.”

De redactie van Arnhem-Direct wenst directie en medewerkers van RUIMTEVOLK een goede verhuizing toe en een vruchtbare toekomst in Utrecht.

Bron: Website RUIMTEVOLK

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems initiatief RUIMTEVOLK verhuist naar Utrecht"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*