Arnhems talent in Spiegeltent

De Spiegeltent staat weer in al zijn glorie in Malburgen. Woningbouwcorporatie Volkshuisvesting tekent als organisator voor een gevarieerd programma. Vanaf vanavond is iedereen welkom om te genieten van theater en muziek.
Na het succes vorig jaar van de jongerenmiddag op zaterdag, krijgen jongeren dit jaar een complete avond die op hen is toegesneden. Vrijdagavond nemen ze de Spiegeltent volledig in bezit. Ook is de traditionele avond met Hollandse muziek op zaterdag iets gewijzigd. Die is dit keer vrijwel volledig geprogrammeerd rond artiesten uit Arnhem en omgeving. De jazz op zondag heeft plaatsgemaakt voor een quiz over Arnhem.

Bij het samenstellen van die avond heeft programmeur Paul Wijtvliet samengewerkt met medewerkers en vrijwilligers van Rijnstad. Zo is een programma samengesteld met onder anderen Gio, K-liber en Violatorz.

De openingsavond op donderdag 4 september staat weer in het teken van cabaret. De aftrap wordt gedaan door Eddy Only, gevolgd door de populaire Surinaamse cabaretier Rou? Verveer. Zaterdagavond, in aansluiting op de Wijkdag Malburgen, klinkt volop Hollandse muziek in de sfeervolle nostalgische danssalon aan de Huissensestraat. Raymond Arnold, Charl?ne, Stef Ekkel, Willem Barth, Antonio en Frank van Etten nemen ongetwijfeld veel fans uit de regio mee.

Zondagmiddag wordt de Arnhem Quiz gehouden, onder leiding van Bob Roelofs en Berry Kessels. Dit illustere duo presenteerde de quiz afgelopen jaren al meerdere malen. De Band of Hope & Glory zorgt voor de muzikale omlijsting.

Bron: De Gelderlander

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems talent in Spiegeltent"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*