Arnhemse amateurvoetballers trappen af

De bal gaat komend weekend weer rollen in het total Nederlandse amateurvoetbal en zo ook in Arnhem. In totaal staan 15 verenigingen met een eerste elftal aan de aftrap van het seizoen 2008-2009. Van alle verenigingen is ESA de enige club die op zaterdag haar wedstrijden afwerkt en dat gebeurt dit keer in de derde klasse A.
De andere 14 verenigingen komen allemaal op zondag in actie. De Arnhemse eer wordt het hoogst verdedigd door FC Presikhaaf dat vorig jaar verassend promoveerde en actief zal zijn in de derde klasse D. In de vierde klasse zijn meer clubs actief: VDZ en Eendracht acteren in de vierde klasse D, terwijl de vierde klasse F een groot aantal stadsderby?s zal kennen: Arnhemse Boys, SML, Eldenia, SC Oranje en AZ2000 maken hierin hun opwachting.

In de vijfde klasse F staan wedstrijden met en tegen elkaar op het programma voor De Paasberg, Arnhemia, MASV, Vitesse 1892 en het eerste elftal van de zondagafdeling van ESA. De twee laatste Arnhemse vertegenwoordigers, ESCA en Elsweide, vertonen dit jaar hun voetbalkunsten in de zesde klasse F.

Voor zondag staan de eerste derby?s al op het programma: Eendracht?VDZ, SC Oranje?AZ2000 en MASV-ESA.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse amateurvoetballers trappen af"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*