Arnhemse Catwalk

Op zondag 7 september vindt de inmiddels traditionele Arnhemse Catwalk plaats op het Land van de Markt in het centrum van Arnhem. Tijdens de Catwalk tonen 17 modewinkels uit de binnenstad van Arnhem hun nieuwe collectie herfst/wintermode 2008 aan het Arnhemse publiek.
De eerste 6 edities van de Arnhemse Catwalk mochten op grote belangstelling van zowel de Arnhemse modezaken als het winkelend publiek rekenen. Van de nieuwe collectie zullen er naast dames- heren- en kindermode ook accessoires als schoenen, sieraden en tassen worden geshowd. Ook zelfmaakmode en nachtkleding zullen onderdeel uitmaken van de show.

Met een catwalk in de openbare ruimte hebben de Arnhemse modezaken een unieke gelegenheid om hun collecties aan een breed publiek te tonen. Dit alles gebeurt in het bruisende winkelhart van Arnhem.

Deelnemers zijn:
Bj?rn Borg, Jackpot & Part Two, Enfant Terrible, Claudia Str?ter, Bitter, Villa Happ, Hunkem?ller, Vroom & Dreesmann, Miss Etam, Wessels Modestoffen, Brennels BV, Piet Zoomers, Belly-B Zwangerschapsmode, Belly-B Kids, La Ligna, Hout – Brox en Promiss.

De volgende editie van de Arnhemse Catwalk vindt plaats op de koopzondag van april

De shows starten om 13.00,14.00,15.00 en 16.00 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse Catwalk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*