Arnhemse gastvrijheid?

Gisteren kreeg ik van Kristel Eshuis een bericht via Twitter over haar ervaring met de bediening op het terras van Villa Sonsbeek:

(…) Het was gisteren mooi weer dus we wilden na het winkelen nog even naar Park Sonsbeek. Daar is ook dit jaar weer een internationale beeldententoonstelling. Na wat rondwandelen leek het ons goed toeven op het terras van Villa Sonsbeek. Ik denk echter niet dat we daar nog eens heengaan en dat is niet eens omdat we zelf zo?n vreselijk slechte service ervaren hebben maar meer om wat we om ons heen gezien hebben.

Uiteraard is het op een zonnige dag druk op een terras. Zo ook bij Villa Sonsbeek. Het personeel liep de benen onder de spreekwoordelijke kont uit (althans die indruk probeerden ze te wekken). Maar als je je dan profileert op je website als ?een gelegenheid met stijl en klasse? dan sla je naar mijn idee de plank mis als klanten een uur (!) op hun eten moeten wachten, pas minuten nadat het eten geserveerd is bestek krijgen en het personeel uitvalt tegen klanten. (…)

Toch jammer, Villa Sonsbeekis was mijn favoriete plek voor een bak koffie

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse gastvrijheid?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*