Arnhemse studenten met Njoy café in actie voor War Child

{

Deze maand staat Arnhem in het teken van de actie 538 voor War Child. Op verschillende plekken in de stad worden acties georganiseerd en inzamelingen gehouden voor War Child. In het kader hiervan organiseert ook de VSA (Verenigde Studenten Arnhem) in samenwerking met Njoy en 538 in week 12 en 13 activiteiten om geld in te zamelen voor dit goede doel.

We doen dit in de vorm van avondcolleges (in de stijl van Collegetour), waarbij we interessante en bekende sprekers uitnodigen om ons ‘college’ te geven over diverse uiteenlopende onderwerpen. De colleges zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

We trappen af op vrijdag 22 maart met de cursus ‘Hoe word ik een goed politicus’, die wordt gegeven door Arnhems Tweede Kamerlid voor de PvdA John Kerstens. Op dinsdag 26 maart gaan we wat dieper in op ons goede doel en de rol van kinderen in conflicten met een medewerker van WarChild en vaste tafelgast bij Pauw&Witteman en defensiespecialist Christ Klep. We sluiten de collegereeks op woensdag 27 maart af met een inspirerende coachingsessie ‘Positief de crisis uit’ van niemand minder dan Bekende Arnhemmer en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband.

Per avondcollege betaal je als bezoeker een entree van €5,38. De avondcolleges beginnen om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en worden gehouden bij Njoy café, die ook verschillende speciale 538 voor War Child-aanbiedingen hebben om daarmee geld in te zamelen. De opbrengst van onze actie gaat geheel naar War Child. Op 28 maart zal de VSA de cheque overhandigen tijdens het grote afsluitende 538 voor War Child feest op de Markt in Arnhem.

Wil je op een leuke manier wat opsteken en tegelijkertijd het goede doel steunen? Kom dan naar onze avondcolleges!

Kijk voor meer informatie op Vsarnhem.nl/avondcollege/ of op onze Facebook pagina.

Gerelateerde artikelen 538 voor War Child Arnhem

538 voor War Child pagina
FELICITY for War Child: De officiële after party van de 538 tour in Arnhem!
Actie bedacht voor 538 voor War Child Arnhem? Volg dit stappenplan
Een terrastafel… 70 meter hoog!

Foto: pvdanl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse studenten met Njoy café in actie voor War Child"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*