Awearness Fashion Shoptour door Modekwartier Arnhem

Als onderdeel van de landelijke Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) organiseert Awearness Fashion op 13 oktober tijdens koopavond een shoptour door het Modekwartier Arnhem.

Arnhem heeft een reputatie als mode- en designstad en het Modekwartier speelt daar een cruciale rol in. Tijdens de shoptour maak je kennis met acht enthousiaste ontwerpers die allemaal een verhaal te vertellen hebben over liefde voor het vak, ambachtelijk werken en duurzaamheid in mode, te weten Okimono, Studio Bolder, Mode Met een Missie, Net-A Style & Sell, Mirte Engelhard Fashion, Chris Meijers Collectie, Bartinki en Dress me Dutch.

Jeannette Ooink en Wilma Mulder van Awearness Fashion zijn de hosts van de groep en vertellen onderweg het nodige over duurzame mode.

foto Rosa van Ederen

foto door Rosa van Ederen

Deze hele week staat in het teken van het op een positieve manier bewust worden van duurzame fashion. Veel consumenten willen namelijk graag duurzame kleding kopen, maar vinden het soms nog lastig deze goed te vinden. Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week wordt via talloze events en in meer dan 400 gerenommeerde winkels door heel Nederland aandacht gevraagd voor duurzame mode. Ontwerpers, merken en retailers vertellen van 7 t/m 16 oktober de inspirerende verhalen achter hun duurzame kledingstukken. De week wordt vandaag officieel geopend tijdens de Circular Fashion Show op 7 oktober in het WTC te Amsterdam.

Meer info over deelname aan de shoptour: www.awearness-fashion.nl

unnamed

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Awearness Fashion Shoptour door Modekwartier Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*