Boekenfeest in Rozet – met Toon Tellegen

De afsluiting van de Boekenweek wordt dit jaar gevierd met een Boekenfeest in Rozet. Op zaterdagavond 17 maart staat het Boekenweekthema natuur centraal in een verrassende voorstelling met muziek, literatuur en filosofie. Met bijzondere hoofdgast: Toon Tellegen, schrijver van dierenverhalen.

Tijdens deze feestelijke afsluiting van de Boekenweek neemt Toon Tellegen je samen met het Wisselend Toonkwintet mee in zijn verhalen uit ‘Het geluk van de sprinkhaan’ en ‘Wij weten wie wij zijn’. De verhalen versmelten op organische wijze met de muziek van het Toonkwintet. Laat je meevoeren in een wonderbaarlijke sfeer van weemoed, verlangen, absurde redenaties en feestelijke avontuurlijkheid. We maken er een feest van!

Praktische info en aanmelden
Wanneer: Zaterdag 17 maart, vanaf 19.30 uur, tot 23.00 uur
Waar: Rozet, Plein op 3, Kortestraat 16, Arnhem
Kosten: € 17,50 p.p. Leden van de bieb krijgen € 2,50 p.p. korting
Tickets via www.rozet.nl/boekenweek

Programma
19.30 uur Inloop | Neem een kijkje in het voedselbos verzorgd door Hogeschool Van Hall Larenstein en bezoek de fototentoonstelling
20.00 uur Start Boekenfeest
• Anwar, columnist van De Gelderlander, leest columns voor die hij speciaal voor deze avond heeft geschreven
‚Ä¢ Een stuk uit ‘Het geluk van de sprinkhaan’ (voor de pauze)
‚Ä¢ De grootste (feestelijke) hits uit tien jaar Toonkwintet, uit ‘Wij weten wie wij zijn’
22.00 uur Nakletsen met muziek | Toon Tellegen signeert, luisterboeken te koop
23.00 uur Einde

Boekenweek in Rozet
Van 11 januari t/m 1 april 2018 staat Rozet in het teken van het thema ‘Verhalen uit diverse culturen die verbinden’. Ook de natuur biedt eindeloos veel verhalen uit alle windstreken. De Boekenweek viert de natuur van 10 t/m 18 maart. Dat betekent verrassende literaire en culturele activiteiten in Rozet, zoals een fototentoonstelling, literaire wandeling en een voedselbos om in rond te neuzen. Met als muzikale afsluiting het Boekenfeest op 17 maart.

Bekijk het volledige programma op www.rozet.nl/boekenweek

Reacties