Debat Arnhemse Ouderen Partij: Sleepwet NEE!

ARNHEM – Naast de verkiezing van de leden voor de Arnhemse gemeenteraad, kan er op woensdag 21 maart a.s. ook voor of tegen de zogenaamde ‘Sleepwet’ worden gestemd bij een raadgevend referendum.

Deze ‘Sleepwet’ of ‘Aftapwet’ heet officieel ‘De Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten 2017’ en betreft een uitbreiding van de mogelijkheden van die diensten om informatie te verzamelen.

De Arnhemse Ouderen Partij laat met een ‘flyer’ weten dat zij tegen deze wet zijn: “Liggen uw gegevens straks op straat? Wat ons betreft niet. Stem daarom NEE!”

Om dat “NEE” kennelijk kracht bij te zetten, heeft de fractie van de Arnhemse Ouderen Partij op woensdag 14 maart a.s. een debat georganiseerd.

Voor het debat zijn de volgende sprekers uitgenodigd: Dr. Sven Brinkhoff (docent strafrecht Radboud Universiteit), Brenno de Winter (Onderzoeksjournalist IT beveiliging en privacy) en Professor Kees van der Pijl (voorzitter Comité van Waakzaamheid tegen herlevend Facisme).

Het debat op woensdag 14 maart begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem. Toegang is gratis.

Reacties