Brainpower en Sven Hammond tijdens Koningsdag bij AKU fontein Arnhem

Festival de Luie Hond strijkt dit jaar tijdens Koningsdag 2019 neer op een geheel nieuwe locatie: de AKU fontein te Arnhem. Op zaterdag 27 april kun je de hele dag genieten van livemuziek in diverse genres: van funk tot soul, van reggae tot afrobeat. Ook tijdens Koningsnacht kan er gedanst worden bij de AKU fontein. Vanaf 19.00u wordt het muziekprogramma gevuld door STAN & CO met Kraak&Smaak als headliner.

Brainpower ft. Re:Freshed Orchestra

Brainpower heeft meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3.000 live-shows, monsterhits als ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’ en is één van de meest succesvolle Nederlandse rappers. Samen met Re:Freshed Orchestra  (bekend van o.a. North Sea Jazz, Gouden Kalf en De Uitmarkt) gaat deze gouden combinatie op tour door heel Nederland en worden ze op Koningsdag om 17.00u aangekondigd bij Festival de Luie Hond.

Sven Hammond

Al twaalf jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, intussen enkele honderden live-shows op hun naam en zaterdag 27 april om 19.00u te bewonderen bij de AKU Fontein. Met een rauwe mix van rock, soul en blues klinkt het altijd vertrouwd en verveelt het nooit!

Rilan & The Bombardiers

Afgelopen jaar een uitverkochte tour, een booming festivalseizoen en eerder zijn ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, Radio 6 Soul & Jazz talent. Met hun eclectistische stijl van pop, funk, rap, rythm-and-blues sta je tijdens hun show niet stil. Op zaterdag 27 april om 21.00u Rilan & The Bombardiers bij Festival de Luie Hond. 

Mr Weazley

Met zijn energie verpakt in hiphop, afrobeat en reggae blaast deze artiest met Caribische roots samen met zijn 8-koppige band je tijdens Koningsdag volledig omver. Deze Arnhemse band wordt op 27 april om 15.00u aangekondigd bij de AKU Fontein.

Festival de Luie Hond Koningsdag @ AKU fontein te Arnhem
Zaterdag 27 april | 13.00u t/m 00.00u
Gratis toegang
Meer info event –> http://bit.ly/FDLHkoningsdag2019

Reacties