Rozet op de Bult opent zijn deuren

© Zefanja Hoogers

Op donderdag 11 april wordt op de Geitenkamp om 15u door burgemeester Marcouch in buurthuis De Beijer, Rozet op de Bult officieel geopend. Naast de feestelijke opening, zullen er met een hapje, drankje en muziek uit de wijk tot 17u diverse activiteiten zijn voor jong en oud.

Een duik in de kast vol verhalen

Rozet op de Bult is een plek waar je boeken kunt lezen en lenen, relaxen en mensen kunt ontmoeten. Een boekenkast gevuld met 250 titels voor alle leeftijden verhuist vanuit Rozet in de binnenstad naar De Beijer op de Geitenkamp: een wijkbieb voor iedereen.  Mis je je favoriete titel? Bestel hem direct online en hij wordt bezorgd bij Rozet op de Bult.

De uitleen van de boeken wordt gedragen door vrijwilligers vanuit De Beijer en stichting Kunst op de Bult. Maar Rozet op de Bult staat voor meer: samen met vrijwilligers en partners uit de wijk, bieden we een mooi programma aan. Rijnstad coördineert er alle voorleesactiviteiten voor de jeugd vanuit de boekenkast én is er een informatiepunt van Age Friendly Cultural City en het Kunstcafé 55+.

Kom naar De Beijer en duik eens in de kast vol verhalen!

De Beijer

Verscholen tussen de Doctor Schaepmanlaan en de Geitenkamp/Schuttersbergweg ligt alternatief buurthuis De Beijer. Sinds vijf jaar is De Beijer een plek voor ontmoeting waar veel verschillende mensen samenwerken en samenkomen, mogelijk door enorm veel vrijwillige inzet: buurtkrachten hebben zich  er verenigd om het pand te gebruiken voor culturele en kunstzinnige activiteiten voor alle leeftijden.

Rozet op de Bult is geopend tijdens  openingstijden van De Beijer. De vaste openingstijden zijn maandag van 14u tot 16u, dinsdag van 10u tot 14u, woensdag van 10u tot 12.00u, vrijdag en zaterdag van 10u tot 14u. Iedere woensdag (om 15.30 uur) en donderdag  (15.00 uur) wordt er in Rozet op de Bult voorgelezen!

Programma donderdag 11 april

15.00 uur: inloop

15.15 uur: officiële opening door Burgemeester Marcouch

15.30-17.00 uur: diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder:  voorlezen, het beekspel van Erfgoedcentrum Rozet,  presentatie Age Friendly Cultural City, het voorstellen van de vrijwilligers en live muziek door muzikanten uit de wijk.

De Beijer, Willem Beijerstraat 13, 6823 EW, Arnhem

Reacties