Burgers’ Light: sfeervol lichtspektakel in Arnhemse zoo

Vanaf 18u voor 10 euro naar de dierenpark en meedoen met een fotowedstrijd!? Dan kan van zaterdag 10 februari tot en met zondag 4 maart 2018 dagelijks dit fantasierijke kleurenfestival: Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert een sfeervol lichtevenement Burgers’ Light en is dan tot 21u open.

Weersonafhankelijk

Een reusachtige lichtgevende vlinder domineert het gebied rond de hoofdingang van de Arnhemse dierenpark, telkens subtiel van kleur veranderend. Het lichtornament van 8 meter breed en 4 meter hoog vormt het kroonjuweel van het sfeervolle lichtspektakel Burgers’ Light. De route loopt langs honderden lichtfiguren door de geheel overdekte, weersonafhankelijke Bush en Ocean en door een deel van het dierenpark in de openlucht. Vanaf 18.00 uur geldt een speciaal tarief van 10 euro per persoon, waarbij het park om 21.00 uur sluit. Burgers’ Light staat vooral in het teken van bewondering voor en verwondering over fantasierijke lichtfiguren.

Fotowedstrijd Burgers’ Light
Burgers’ Zoo organiseert een fotowedstrijd rond de lichtfiguren die tijdens Burgers’ Light overal in het park te ontdekken zijn. De mooiste foto’s van de lichtfiguren maken kans op bijzondere prijzen. De opdracht luidt dat ingezonden foto’s vooral de bijzondere sfeer van Burgers’ Light moeten uitstralen.
Voorwaarden, prijzen en alle achtergrondinformatie over het evenement zijn te vinden op www.burgerszoo.nl/light.
Foto Theo Kruse / Koninklijke Burgers’ Zoo
Een groot deel van de route met lichtfiguren voert door de geheel overdekte Bush en Ocean. Ook het Bush en Park Restaurant en de Kids Jungle zijn uiteraard overdekt. Alleen het deel van de route dat door het Park loopt, is weersafhankelijk. De meeste diersoorten zijn ’s avonds niet zichtbaar. Met een dagkaart kunnen bezoekers overdag alle dieren bewonderen én mogen ze dezelfde avond Burgers’ Light gratis bezoeken.

Reacties