Campagne waterschapsverkiezingen in Arnhem

imageVan 13 t/m 25 november zijn de verkiezingen voor de besturen van de Nederlandse waterschappen. Elke Nederlandse kiezer krijgt een stembiljet in de bus dat hij ingevuld kan terugsturen. Op dit moment wordt er flink campagne gevoerd voor deze verkiezingen. Naast de mediacampagnes, zijn er ook campagnebijeenkomsten.

Waterschap Rijn en IJssel voert vandaag campagne in Arnhem. (Arnhem-Noord behoort tot het waterschap Rijn en IJssel, Zuid tot het waterschap Rivierenland.) Het slotdebat van waterschap Rijn en IJssel vindt vanavond vanaf 19.30 uur plaats in het Watermuseum heeft als thema de klimaatverandering. De lijsttrekkers van de twaalf deelnemende verkiezingslijsten zijn aanwezig. Weerman Meteoroloog Gerrit Hiemstra komt vanavond uitgebreid aan het woord tijdens het slotdebat voor de waterschapsverkiezingen.

Voorafgaand aan de avond, houdt de VVD vanmiddag een campagnebijeenkomst in het Bezoekerscentrum Sonsbeek. De bijeenkomst van de VVD begint ‘s middags om half vier en duurt tot zes uur. Sprekers zijn Jan Bekke en Cecile Visser van het waterschap Rijn en IJssel, beheerder Jeroen Glissenaar van de Arnhemse parken en Angelique Jonker, voor de VVD lid van Provinciale Staten.

Beide bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Campagne waterschapsverkiezingen in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*