Gesel XL – allereerste Gelderse popweekend

image
Het allereerste Gelderse popweekend is daar: Gesel XL is een feit! Twee dagen lang zullen de Arnhemse zalen Willemeen, Luxor Live, Jacobiberg, The Stage en Kultuurhuis Bosch bruisen van de Gelderse popcultuur.

Kunst en Cultuur Gelderland (KCG) heeft samen met de podia, festivals en collectieven in de provincie maandenlang gewerkt aan dit weekend en het belooft een waar spektakel te worden!

Er wordt gedebatteerd over pop en politiek, er zijn workshops en seminars, er is volop informatie en educatie, er zal ontmoeting zijn (het beroemde – of beruchte – netwerken) en vanzelfsprekend zal een wagonlading aan Gelders poptalent de podia bestormen. Uit de 129 (!) inschrijvingen hebben de Gelderse programmeurs een fijne line-up samengesteld.

Gesel XL trapt af op vrijdagavond met de finale van de Gesel van Gelderland. 11 popwedstrijden, twee halve finales en dan nu de finale met: Vostok 7 (winnaar Plaza /Estrado Award) , The Cohens (winnaar Roos van Nijmegen), Navarone (winnaar Pocketpop) en The Q (winnaar Parel van de Betuwe).

Zaterdagmiddag 8 november zijn er in de Jacobiberg diverse workshops & seminars voor iedereen die wat met muziek doet. En aansluitend een vet concert van The Bloody Honkies.
Dankzij de ondersteuning van met name de provincie kunnen ze de entree laag houden; voor slechts € 7,50 kun je per avond meer dan 20 bands bekijken.

Klik hier voor het programma:
vrijdagavond
zaterdagavond

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Gesel XL – allereerste Gelderse popweekend"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*