D66 Arnhem organiseert politieke masterclassreeks voor leden en niet-leden

Heb jij een politiek-maatschappelijke interesse waar je iets mee wilt doen? Wil jij graag weten wat er allemaal komt kijken bij de dagelijkse politiek? Dat kun je leren in de politieke masterclassreeks die D66 Arnhem organiseert.

In vier integrale masterclasses wordt je getraind door politieke zwaargewichten en leer je dingen die ook buiten de politiek nuttig zijn. Je doet inhoudelijke kennis op en ontwikkelt praktische politieke vaardigheden, die je direct in de praktijk brengt.

De masterclassreeks bestaat uit drie dinsdagavonden en een zaterdagmiddag:

We trappen dinsdag 31 mei af met niemand minder dan partijcoryfee Jan Terlouw, die ons een inleiding zal geven in het sociaal-liberale gedachtegoed. Op dinsdag 7 juni leer je tips en trucs op het gebied van media en strategie van Kay van de Linde, die als spindoctor gewerkt heeft voor onder andere Pim Fortuyn en Al Gore.

Vervolgens word je op dinsdag 14 juni getraind in het debatteren, door debatspecialist en gemeenteraadslid voor D66 Nijmegen Tobias van Elferen. We sluiten op zaterdag 18 juni af met een interactief raadssimulatiespel onder leiding van wethouder Martijn Leisink. Hier kun je al het geleerde in de praktijk brengen. Uiteraard praten we na tijdens een gezellige borrel.

De masterclassreeks is toegankelijk voor leden en niet-leden van D66 Arnhem.

Alle info en aanmelden via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1St1nKUy53YPgY_Hdd2IFB2R9dSLEf_b8Chq6IchT3Dg/viewform?c=0&w=1

Reacties

Wees de eerste die reageert op "D66 Arnhem organiseert politieke masterclassreeks voor leden en niet-leden"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*