De ‘026Photowalk’ gaat weer van start

Foto: Tijmon Kater

Laagdrempelig met een enthousiaste groep beginnende en gevorderde fotografen wandelen door Arnhem en omstreken om foto’s te maken. Dat is de ‘026Photowalk’.

Dit initiatief van Arnhem Direct is gestart in oktober 2013 als een verzelfstandigde opvolger van het Urban Photo Collective (UPC).

Bijna iedere maand organiseert ‘026Photowalk’ een geheel vrijblijvende wandeling. Bij iedere wandeling staat een bepaald gebied of onderwerp centraal.

De volgende wandeling vindt aanstaande zondag (26 februari) om 14:00 uur plaats. We willen dan de Arnhemse ontwikkellocaties gaan vastleggen, zoals de Markt e.o., het Paradijs-gebied, Kerkplein en de locaties waar de Jansbeek bovengronds zal worden aangelegd.

Verder heeft de 026Photowalk nog veel plannen voor volgende wandelingen iedere laatste zaterdag of zondag van de maand. Voorbeelden zijn Stadsblokken-Meinerswijk, de Posbank, Buitenplaats Koningsweg, langs Rijn en IJssel en Deelen.

Maar ook thema’s zoals ‘blue hour’ fotografie, straatfotografie en natuurfotografie zullen worden ingepland.

De foto’s die tijdens de wandelingen worden gemaakt zijn te zien op Flickr in de groepen 026 Photowalk en ArnhemDirect-stream.

Iedere enthousiaste fotograaf kan aanstaande zondag meelopen en foto’s maken. De wandeling start zondag 26 februari om 14:00 uur bij Dudok. Aanmelden is niet nodig.

Reacties