De Gelrepas bestaat 25 jaar: kinderen GRATIS mee met Ome Joop’s Tour 2019

De Gelrepas bestaat in 2019 25 jaar. ‘Wie jarig is trakteert’ wordt vaak gezegd en dat doet de Gelrepas dan ook op de 25e verjaardag. In samenwerking met de Dullertsstichting mogen basisschool leerlingen van gezinnen die beschikken over de Gelrepas dit jaar, 2019, GRATIS mee met Ome Joop’s Tour.

De Gelrepas stelt mensen, die het financieel minder hebben, in staat tóch deel te kunnen nemen aan een groot aantal sociaal-maatschappelijke activiteiten zoals een dagje uit, het volgen van cursussen, bezoek aan een theater, concerten of lid worden van een sportinstantie. De gemeenten die de Gelrepas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Houders van de Gelrepas, die gratis wordt verstrekt, kunnen met korting deelnemen aan bovengenoemde activiteiten, zo ook de deelname aan Ome Joop’s Tour 2019.

Gezinnen die in het bezit zijn van de Gelrepas waarvan de kinderen al hebben ingeschreven én hebben betaald voor de editie van 2019, krijgen het inschrijfgeld teruggestort door Ome Joop’s Tour.

Meer informatie over de Gelrepas op www.gelrepas.nl. Aanmelden voor Ome Joop’s Tour kan nog steeds op http://bit.ly/OJT2019.

 

Reacties